Manusstopp

Jag har beslutat att införa manusstopp på förlaget för tillfället. Den främsta anledningen är att jag inte hinner med att läsa alla manus som kommer in, och att jag bestämt mig för att endast ge ut fyra titlar per år de närmaste två åren. Jag vill kunna lägga mer tid och satsa mer på varje titel och inte bara ge ut många titlar i en hast. När jag startade förlaget kunde jag i stort sett ingenting om branschen, men man lär sig sakta men säkert och måste vara beredd på att vara flexibel, tänka om och tänka annorlunda när man lär sig hur saker och ting funkar. Fyra titlar är spikade inför 2013 och för 2014 är redan tre preliminära (då räknar jag även in imprintet Romancedottir där det blev klart idag vilken som kommer bli första titeln där). Så i nuläget är det inte realistiskt att söka efter fler manus. Som det är nu hinner jag knappt svara på de manus som kommer in.

Om du har ett manus som du vill få utgivet eller om du skriver på något som du tror skulle passa in i vår utgivning får du naturligtvis mejla och berätta om det. Jag kan inte garantera att du får svar dock. Jag måste prioritera att lägga min tid på de titlar jag har åtagit mig att ge ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s