Frida Arwen Rosesund

Frida Arwen Rosesund

Frida Arwen Rosesund (tidigare Frida Edman) är född 1977. Hon debuterade 2007 och har sedan dess skrivit sex romaner, en rad noveller och två barnböcker. Frida härstammar från Dalarna men bor numera i Stockholm. Hennes romaner är inspirerade av folktro och rör sig inom genrer som skräck och magisk realism.

http://www.rosesund.com

Sedan 2010 driver hon förlaget Mörkersdottir och har även varit förläggare på Swedish Zombie i två år. Som förläggare har hon arbetat med formgivning (omslag och marknadsföringsmaterial), sättning, marknadsföring, ekonomi, lektörsläsning, redaktörsläsning, korrekturläsning och övriga förlagsuppgifter.

Bibliografi:

Du skall inte, 2007

Dödens marionett, 2008

Förvriden, 2009, pocket 2012 (omskriven till ljudbok 2018: Bergtagna)

De inneboende, 2011 (omskriven till ljudbok 2018)

Att de i tid må väckas, 2013

Näckens döttrar, 2016

 

Barnböcker:

Herr Olsson, Bubblan och Snuten

Hilding och Henning gör revolt

Annonser