Ny ambassadör och presentation av Anna Maria

Vinnaren i Hitchcocktävlingen, Anna Maria Nygren (som vunnit för andra gången!) kan ni läsa om här.

Sedan har vi fått en ny ambassadör för förlaget. Hon heter Anna Danielsson och presenterar sig själv såhär:

Jag heter  Anna Danielsson, är 37 år gammal och bor i Umeå tillsammans med min sambo John, vår son Alfred och katterna Norpan och Smilla. Så länge jag kommer ihåg har jag älskat att läsa böcker. Minns att jag var med i bokklubbar när jag var liten och hur speciellt det kändes att få en ny bok. Att läsa är att få sjunka in i andra världar, kika in och ta del av andras liv, uppleva äventyr, resa, dela andras sorg och glädje och mycket, mycket mer. Jag är en allätare och läser det mesta, men om jag ska rangordna tycker jag bäst om skräck, deckare/thrillers och magisk realism. Jag startade min bokblogg ”…med näsan i en bok..” för ungefär ett år sedan. Genom bloggandet kan jag delta i diskussioner om böcker, läsning och andra frågor relaterade till litteratur, det har också blivit ett sätt att kombinera recensionsskrivande och läsdagbok. Från början var den tänkt som ett substitut för att jag inte hade någon bokcirkel att delta i, men den har kommit att betyda mycket mer än så.

Besök Annas blogg Med näsan i en bok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s