Gott nytt år!

2014 New Year concept

2014 har börjat och jag känner på mig att detta kommer att bli ett magiskt år! Ni som följt bloggen vet att jag har velat hit och dit kring förlagets framtid men nu är det bestämt – jag har sagt upp mig från mitt jobb och kommer från och med i mars jobba heltid med förlaget och skrivandet. Skriver om beslutet här.

Håller på att planera året för fullt och det kommer komma ut riktigt mycket spännande berättelser detta år!

För att fira det nya året kör vi en kampanj under januari – köper du en fysisk bok i vår webbutik får du med en utvald gratis e-bok på köpet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s