Lektörshjälp

Lektörsutlåtande:
För att utvecklas i sitt skrivande och förbättra sitt manus är det alltid bra att anlita en lektör. Lektören går igenom din text och skriver ett omdöme som tar upp språk, handling, dramaturgi, dialog, karaktärer och miljö och ger konstruktiv kritik i syfte att göra ditt manus bättre.

Manuslängd och kostnad:
Max 60 000 ord = 2000 kr + moms.
61000 – 90 000 ord = 4000 kr + moms
91 000 – 130 000 ord = 7000 kr + moms
Över 130 000 ord, mejla för offert

Mejla ditt manus och följebrev till manusmorker@outlook.com om du vill beställa ett lektörsutlåtande.Vi har just nu hårt tryck på lektörsutlåtanden så det kan dröja mellan 6-8 veckor innan du får utlåtandet. Fakturering sker i efterhand

Vi har även andra tjänster som korrekturläsning, skrivcoaching, omslagsproduktion och e-boksproduktion. Kontakta oss gärna för mer information.

Uppfriskande och inspirerande att få en professionell granskning av mitt manus.
– Hans Johansson

Flera bra tips/förslag som jag utan tvekan kommer ta till mig. Vissa saker var väntade och andra hade jag inte alls tänkt på själv men när lektören påtalade det så var det så uppenbart! Detta var värt varenda krona.
– Hanna Blom

Otroligt värdefullt att få professionell konstruktiv kritik på detta sätt.
– Ylva Kaiser

Tack för ett mycket välskrivet och konstruktivt lektörsutlåtande.
– Veronica Olofsson

Det känns som om du värnat om min text, men ändå kunnat ta ett steg ifrån den och se på den utifrån, något som jag själv och mina närmaste haft svårt att göra.
– Karin Svärd

Annonser