Mörkersdottir förlag och Swedish Zombie slås ihop

Swedish Zombie, som främst ger ut svensk skräck, blir från och med 1 maj imprint under Mörkersdottir förlag.
Jonny Berg, grundaren av Swedish Zombie, går in som redaktör och förläggare på Mörkersdottir förlag, tillsammans med Frida Rosesund. Samtidigt blir SZ imprint under MD. SZ kommer fortsättningsvis satsa på skräck medan Mörkersdottir fokuserar på fantasy och thrillers.
sz
logga bred

Sekten som återuppstod

Sofia Bauman försöker skapa sig ett nytt liv efter två år i sekten ViaTerras våld. Vägen tillbaka blir svårare än hon trott. Hon möts av fördomar och misstänksamhet och plågas av mardrömmar. Inom henne växer ett begär efter vedergällning.
Franz Oswald, sektens ledare, sitter i häktet i väntan på rättegång. Ändå är han varken orolig eller ångerfull. Med hjälp av sin advokat, Anna-Maria Callini, börjar han väva ett nät som sträcker sig långt utanför fängelsets grå väggar och vars enda syfte är att hämnas på Sofia Bauman.
När Sofia bestämmer sig för att tala ut om sekten förvandlas hennes liv långsamt till en mardröm. Enda utvägen är att än en gång lämna allt och starta ett nytt liv någon helt annanstans.
Men Oswald skyr inga medel. Hans nät verkar innefatta allt och alla i Sofias omgivning och sträcka sig över städer, oceaner och kontinenter. Och i kölvattnet av hans slutliga hämnd återstår den avgörande frågan. Kan man någonsin bli helt fri från en sekt?
Om Sekten på Dimön: ”Rafflande. En proffsigt ihopsnickrad thriller. Nagelbitning garanteras.” /Aftonbladet
”Spännande som den värsta thriller.” /DNSekten som återuppstod omslag 4 april

Nattlöpare

Nattlöpare

I Niriat finns ett talesätt: Den niriska vinden fostrar, stiltjen dödar. Disa får lära sig ordens sanna innebörd då hon måste ta till drastiska metoder för att finns skogsherden Meindhal. Men hon riskerar att förlora sig själv på vägen.
Elderim och hans vänner flyr den fruktade maghran och hamnar i Kareshöknens brännande hetta. Där tvingas Cal göra upp med sitt förflutna och Belmonne tillägnar sig en förmåga hon helst skulle vilja vara utan.
I det svarta blodet finns svar, men även förbannelse och Elderim faller allt djupare när det inre odjuret kallar. Är han villig att förråda sina vänner för att lära sig magierna?

Hamarsmans skatt

Sea stacks (raukar) on Fårö island in Gotland, Sweden. These limestone formations are caused by natural erosion.

Sandra blir plötsligt övergiven av sin pojkvän och beger sig till föräldrarna sommarstuga på Fårö för att läka hjärtesorgen.
Leif och Johnny har ekonomiska problem. Gemensamt hittar de på hur de ska lösa dem genom att stjäla något som ingen kommer att sakna.
Arkeologen Marie oroas över de ökande plundringarna av Gotlands silverskatter ur de gotländska jordarna.
Ödet gör att alla fyra till sist hamnar på Fårö där en byse, en osalig ande som fått stanna på jorden mellan levande och döda, oroligt ser hur skattplundrarna närmar sig den silverskatt han en gång stal och gömde i jorden. Hur ska han förhindra att den stjäls från honom och Gotland?

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 97 andra följare