Den dolda rosen, andra delen

Jag får lust att skrika ut all min frustration. Mina händer knyter sig, väntar på att få slå sönder någonting. Och inom mig tänds ilskan som jag lyckats trycka undan under en väldigt, väldigt lång tid. Jag vägrar leva mitt liv i fångenskap.

Caitlins resa ombord på piraternas skepp fortsätter. Förvirrad över sina egna känslor vet hon inte längre vad som är det rätta valet. Om hennes frihet existerar någonstans ute i den stora världen, ska hon då söka upp den eller finns den redan hos henne?

Samtidigt lurar farorna överallt ute till havs. Mardrömsliknande öar, havsväsen och oförsonligt väder tycks jaga besättningen. Även ombord är det något som inte står rätt till. Det finns en förrädare bland dem och misstankarna växer. Allting är en kontrast jämfört med det långtråkiga liv Caitlin hade innan.
Ju fler faror de tycks möta desto mer lär hon känna kapten. Deras tillit till varandra växer. Ändå verkar någonting hålla honom tillbaka. Någonting som ligger dolt under ytan. Kanske hans förflutna. Men kommer Caitlin någonsin kunna fly från sitt eget förflutna? Och vad är då priset hon måste betala?

Tilda Nordenholm, alias Delinainmyheart, är redan en hyllad författare. Med sina drygt 3000 följare och nästan 200 000 läsningar av Den dolda rosen, är hon en av de mest lästa författarna på wattpad. Tilda är född 1998, bor utanför Uppsala och studerar till lärare. Detta är hennes andra och avslutande del i böckerna om Caitlin.