Vinnare av bokmärket Vingar av glas

Vinnaren av det specialdesignade bokmärket till ”Vingar av glas” är Jenny Wittgren! Grattis Jenny! Mejla din hemadress till info@morkersdottir.se så kommer bokmärket med posten. Här är hennes kommentar:

Det jag älskar med Sofies böcker är att de har förvånande starka känslor så att det känns i hjärtat, man måste läsa mer. Det går inte att lägga ifrån sig boken förens man sitter där och har läst ut den. Man vill bara ha mer och mer. Det jag också älskar med böckerna är att Sofie har ett speciellt sätt att beskriva kärlek och andra känslor på, man blir påverkad av känslorna som Aveline har och då blir det så att man sitter där och gråter och skrattar med henne. Det som förvånar mig mest är hur Aveline kämpar mot sitt hjärta, hon kämpar och kämpar men det går inte, det rör mig hur kärleken kan va så stark att klara sig igenom alla bekymmer och hemskheter. Alla val hon tvingas göra, att hon slits mellan två så olika världar och de vägar hon väljer, gör böckerna levande och hjärtskärande på sammma gång. Det gör att den världen hon lever i känns så sann och verklig. Jag aldrig har blivit så förälskad i en bok förut så mycket att jag faktiskt sitter och gråter när boken/böckerna är slut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s