Nu drar vi igång hösten!

Det har varit lugnt här på sidan under sommaren. Jag har haft en välbehövlig semester, men har även hunnit kläcka några idéer under ledigheten, bland annat att starta det nya imprintet Romancedottir som jag skrivit om tidigare. Det känns verkligen helt rätt och roligt att lämna mörkret ibland för att läsa mer feelgood-litteratur. Jag är övertygad om att man behöver både och. Något som kittlar skräcken och något som kittlar det romantiska. Vilken bok som blir den första är inte klart ännu, har några eventuella kandidater men min förhoppning är att det åtminstone ska bli en romancetitel nästa år. Vad gäller Mörkersdottirtitlar blir det fyra i nuläget planerade romaner 2013. Dessa tänkte jag skriva om i ett separat inlägg.

I dagarna tänker jag även publicera presentationer av 1:an och 2:an i demonnovelltävlingen, Måns Hedberg och Camilla Sten.

I september kommer två pocketböcker ut, Förvriden av mig och Halvblod av Sofie Trinh Johansson. Sofie kommer att signera sin pocketbok på bokmässan i Göteborg i SF-bokhandelns monter. Så kom gärna dit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s