Presentation av Maria Arell

Här kommer en presentation av Maria Arell som skrev fanfiction-novellen Hjärteblod!
Jag är en snart 32 årig tvåbarnsmor som bor tillsammans med min man utanför Stockholm. Sedan jag lärde mig läsa har jag alltid haft minst en bok på gång. Första boken jag fick var Agnes Cecilia av Maria Gripe. Den är fortfarande en favorit, jag gillar det övernaturliga elementet i den, liksaså gillar jag hennes Skugg-serie. Jag har nog alltid haft ett väldigt rikt fantasiliv, och inbillar mig att jag har skrivit små historier till och från rätt länge. Jag hittade för ett tag sedan ett av mina första alster som jag skrev tillsammans med en vän när jag var 12 och väldigt förälskad i en utbytesstudent från Australien.
Just nu skriver jag mest fanfiction inspirerad av Jane Austen (som är min största idol sedan tonåren) och dessutom på engelska. Jag har en hel drös med oklara historier som ligger i en mapp på datorn, både på engelska och svenska, egna och inspirerade av andra. Drömmen är självklart att ge ut en egen bok, med mina egna karaktärer och min röst. Någon dag ska jag även ta och ta tag i min halvfärdiga kandidatexamen på Kulturvetarlinjen med litteratur som huvudämne. Men det får bli när barnen blir äldre.
Om jag ska vara helt ärlig så kände jag efter jag läste Halvblod att kan hon så kan ju jag! Jag ska bara hitta min röst bland andras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s