Novelltävlingen med demoner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har nu läst nästan alla noveller som kommit in, det är nästan 40 stycken vilket är hur roligt som helst! Och jag slås av hur svårt det kommer bli att bara publicera en vinnare. Jag vill att fler ska kunna läsa flera av novellerna. Så, jag har en fundering på att låta er, läsare välja en vinnare. Jag publicerar de tio bästa novellerna och så får ni rösta  på den ni gillar mest. Vad säger ni om det?

16 thoughts on “Novelltävlingen med demoner”

  1. Det skulle bli exkluderande men ett sätt är att de som har skrivit en novell, att deras röster är lika med 10 röster. Då måste man behöva samla ihop många röster utifrån för att ändra skribenternas röstresultat. Ett sätt är att10 st belönas med en bild som vampyrnovellerna fick och att Mörkersdottir tvingas utse förstapriset

  2. Det var precis min oro också, det här med kompisröster, jag har sett det på många andra ställen där folk fiskar röster vilket inte ger ett rättvist resultat. Men om det finns ett sjysst sätt att lösa det på så är jag game.

  3. Men om du Frida låter ett par av dina vänner läsa de 10 bästa bidragen och så bestämmer ni tillsammans? :) Så slipper det bli orättvist.

  4. Det lär finnas en populär musiktävling som både låter kreti och pleti rösta och som dessutom använder sig av en jury. Varför inte göra så?

  5. Ett annat förslag är att alla som lämnat bidrag får en röst var, och utgör en jury. Man får inte rösta på sig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s