Vinn en Ipad 3 och ett presentkort på 1000 kr på Bokia

Vinnare av denna tävling blev Anna Ökvist. Här skriver hon om vinsten. Grattis Anna!
Nu drar vi igång den största pristävlingen i förlagets historia! Priset är en Ipad 3 samt ett presentkort hos Bokia för hela 1000 kronor. Pengar som kan användas antingen för att ladda Ipaden med e-böcker eller till traditionella pappersböcker. För att vara med och tävla, klicka runt i katalogerna och kolla på vår utgivning. Skriv sedan en motivering på din Facebooksida eller blogg om en bok ur utgivningen du skulle vilja läsa och varför. Alternativt – om du redan har läst en av våra böcker, skriv några rader om vad du tyckte om boken. Skriv sedan en notering om detta på eventsidan på Facebook så vi har koll på vilka som är med och tävlar. Den bästa motiveringen/omdömet utses i slutet på september och vinnare tillkännagives den 1 oktober 2012. Lycka till!

11 thoughts on “Vinn en Ipad 3 och ett presentkort på 1000 kr på Bokia”

 1. Hejsan!
  På min fritid så läser jag rätt mycket , så jag spenderar mycket tid på romaner och litteratur böcker. Mörkersdottier förlagets katalog har gett mig massa bra förslag till mycket intressanta böcker som jag gärna vill läsa och kommer förmodligen att läsa. Den boken som lockar mig mest hittills är ”Förvriden” av Frida Arwen Rosesund , jag skulle jätte gärna vilja läsa den boken för att den utspelar sig här i Sverige och den låter så mystisk och spännande .Jag läste en sammanfattning av boken och det gjorde så att det pirra i magen av spänning.
  MVH Zamzam :)
  (håller tummarna!!)

 2. Tjenare!
  Jag är 15 år och att läsa är min passion! Jag önskar mig verkligen ett gäng nya böcker och en ny ipad.
  Jag lever verkligen för böcker och jag vet inte hur jag skulle klara mig utan dom.
  Jag är mobbad på min skola, jag har knappt inga vänner men böckerna finns alltid där för mig! Jag kan bara släppa mig fri i böckernas värld och det är därför jag älskar dom.

  Kram från Herman!

 3. Hej!
  Jag älskar att läsa. Jag vill gärna ha en ny ipad så att jag kan köpa e-böcker och läsa. Just nu håller jag på att läsa ”förvriden” av frida arwen rosesund och den är väldigt spännande, det är en riktig cliffhanger!
  Hoppas på att få vinna!
  /sam

 4. Hej jag undrar om man måste skriva det på facebook eller om man kan skriva det här istället /Nora
  Tacksam för svar =)

  1. Hej! Eftersom tävlingen är på facebook är det i första hand där, men har du inte Facebook får du gärna skriva det här eller på en eventuell blogg. Mvh,

   Frida, förläggare

 5. Med glädje har jag nu skrivit min motivering till varför jag vill läsa ”All de i tid må väckas” av Frida Arwen Rosesund och vinna Ipaden så jag kan läsa mer via webben.

  Anna

 6. Hej, jag älskar verkligen älskar att läsa! när jag är ledsen läser jag, när jag är lycklig läser jag och när jag är trött!
  Just nu läser jag läst ut `Bränd´ av p.c cast och kristin cast. så nu vill jag gärna börja med `Uppvaknande´ .
  boken är sååå bra, jag gillar att den är olik alla andra böcker.
  om jag nu skulle vinna skulle jag kunna köpa resten av böckerna! HURRA / p.s. hoppas jag vinner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s