Prägling eller foliering eller både och?

Har fått tryckprover från det tryckeri vi ska anlita för boken ”Vingar av glas”. Det finns mycket man kan göra med ett omslag, det gäller bara att bestämma vad som blir bäst just för denna bok. Jens Lapidus-omslaget har titeln i blå foliering, som glänser, Deepak Chopra-omslaget har omslag med prägling där blommorna och författarnamnet har struktur. Gillar verkligen Justin Cronin-omslaget som har silverfoliering under och sedan tryck ovanpå. För Vingar av glas lutar det åt en blandning av prägling och foliering i den mörkaste blå färgen. Vad tycker ni?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s