Vinnare i Hitchcock-tävlingen

Denna gång har det varit svårt att välja en vinnare. Det har stått mellan två bidrag, På perrongen av Marita och Lik i aprikos av Anna Maria Nygren. Två bidrag som är väldigt olika i stilen men som båda tilltalar mig. Maritas bidrag känns mer Hitchcock medan Anna Marias känns som en blandning av Hitchcock och David Lynch, lite mer åt det surrealistiska hållet. Det blir en delad förstaplats denna gång. Grattis Marita och Anna Maria!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s