Tävling med Hitchcocktema

Nu tycker jag att det börjar bli dags för en tävling. Själv är jag ett stort fan av Hitchcock, han var en mästare på att skildra mörka känslor och vridna sinnen utan att det blev övertydligt. En av mina favoritfilmer är ”Rope”, just för stämningen, spänningen och att filmen med enkla medel lyckas bli så spännande.

Så, här är förutsättningarna för tävlingen:

Skriv en psykolgisk thriller-novell som utspelar sig på en enda plats under några timmar, gärna med blinkningar till Hitchcock. Novellen ska vara på mellan 10 000-20 000 tecken och sista datum är 30 juni. Vinsten blir även denna gång ett lektörsutlåtande. Mejla ditt bidrag till info@morkersdottir.dinstudio.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s