Det går inte alltid som man tänkt…

Satte mig idag för att skicka in samtliga debutantporträtt och annons till höstens böcker. Kollade efter bekräftelsemejlet där alla uppgifter ska stå om vad som ska skickas in. Hittade inget och tänkte att jag måste ha tagit bort det av misstag. Det visade sig att SVB inte skickat något bekräftelsemejl på min beställning, den hade helt enkelt kommit bort! OCH det värsta av allt – sista datum att lämna in material var den 2 maj, inte den 10:e som jag tyckte att jag hade läst! Alltså har både jag och SVB klantat oss och jag ringde upp Annika där som beklagade. Debutantporträtten var det försent att skicka in, åtminstone till katalogen. Däremot kommer de finnas på internet. Annonsen var det som tur var inte för sent för och som kompensation fick vi en halv sida för samma pris som 1/4 och dessutom på en bättre plats i katalogen. Men det känns taskigt mot författarna som skrivit porträtten. Inte alls kul.

En annan sak som däremot är roligt är att ett stort tyskt förlag visat intresse för en av våra titlar! Magiskt. Inget är klart ännu så jag avvaktar med mer info.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s