Presentation av Eva, vår tredje ambassadör

Jag heter Eva Boström. Mitt läsintresse började redan innan jag lärde mig läsa, då min mamma läste massor för mig. När jag lärde mig läsa i skolan kunde jag äntligen själv läsa alla de böcker som jag var nyfiken på. Jag läste mängder med böcker då och det gör jag fortfarande. Jag tror att läsning är viktigt både som avkoppling och för att vidga vyerna. Hos mig är alla sorters böcker välkomna. Min nyfikenhet är stor och jag tycker om att prata om böcker och läsande.

Blogg: http://www.boktokig.blogspot.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s