Presentation av Evelina Knipström, ambassadör

Här kommer en liten presentation av en av våra ambassadörer, Evelina Knipström. Såhär skriver hon om sig själv:

Jag heter Evelina Knipström och är en finlandssvensk bokslukare. Jag har läst böcker sedan jag var fem år gammal. Särskilt mycket gillar jag  böcker som innehåller skräck och kusliga övernaturliga inslag. När jag inte jobbar eller pluggar, så hittar ni mig troligen framför datorn där jag antingen bloggar eller skriver på min egen skräckroman. Jag älskar att ha saker på gång och har ofta många järn i elden. Sedan är jag också barnsligt förtjust i orkidéer och lakrits.

Evelinas blogg.

Fler presentationer kommer, kolla under tiden gärna in deras bloggar:

Pimli

Boktokig

Double J Cherry Coke

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s