Snart är kvoten för 2011 fylld

Snart är 2011 års författarkvot fylld. Vi har nu skrivit avtal med fem författare samt ett avtal med förlaget Ord Text Mening för produktion av ljudböcker. Två författare är på ingång, vilket innebär att vi i stort sett bara har en plats kvar. Max åtta nya författare per år har vi satt som gräns. Ett antal manus ligger i läshögen och väntar, men inget där är klart ännu. Så, ni som sitter och filar på era manus och funderar på att skicka in, är det hög tid nu, för snart ryker den åttonde platsen! Ni kan självklart skicka in senare ändå men då dröjer utgivningen till 2012.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s