Vi söker ambassadörer

Gillar du skräck, fantasy och magisk realism? Är du aktiv på Twitter, Facebook och/eller blogg? Vill du gå före i kön och få hem våra böcker innan alla andra, dessutom gratis? Då kanske du vill bli vår ambassadör?

Som ambassadör får du hem förlagets samtliga titlar i inbunden form, innan de släpps officiellt. Så länge du vill och så länge du är aktiv som vår ambassadör. Du får även förhandsinfo kring vad som händer på förlaget och kring våra författare i form av nyhetsbrev. Du kommer även få våra profilprodukter som små presenter då och då.

Det du gör som ambassadör är att vara en extra informations- och spridningskanal åt förlaget. Du kan t.ex. retweeta våra inlägg på Twitter, share:a vår info på Facebook, tipsa folk om oss via dessa kanaler och/eller via din blogg. Lägga in vår banner på din blogg/hemsida. Det är mycket upp till dig, vad du vill göra och tycker är roligt. Har du egna idéer är det såklart mer än välkommet.

Om detta låter intressant – skriv en presentation av dig själv och varför du skulle passa som ambassadör och skicka till info@morkersdottir.dinstudio.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s