Who is Malin Roca Ahlgren?

Jag skulle kunna säga att jag är 30 plus, men det blir i såfall plus plus plus, så det är lika bra att säga 40 minus. Jag har två underbara och emellanåt apjobbiga ungar. En av varje sort. Jag är sådär provocerande lycklig, och galen i maken fortfarande. Jag till och med tänder mer på honom än på andra. Jag är rätt slarvig. Vimsig. Disträ. Och lever i nuet. Älskar att dansa och boxas. Försvinner i en annan värld när jag skapar. Tecknar, målar, syr och skriver. Hemmet förfaller och barnen slår halvt ihjäl varandra runt mig. Jag bor vid medelhavet på en takvåning med så mycket sol att jag blitt rynkig i förväg. När jag får hemlängtan brukar jag åka till IKEA och köpa tubost, Kalles och Marabou. Eller laga en Janssons, som jag egentligen inte ens tycker om, men jag får smaka på lite Sverige. Annars trivs jag bra här nere på den katalanska kusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s