Diverse grejor

Idag har jag läst igenom alla noveller som kommit in hittills. Satte mig på stadens mysiga Peace and love-café (festivalens eget), åt en gudomligt god svampsoppa och gick igenom bidragen. Har ju smygläst lite efter hand de har dykt upp, men idag skrev jag ner alla jag gillade och det blev 11 stycken! Hur ska jag hitta en vinnare bland dessa? Men ännu är inte tiden ute så det kan ju dyka upp ännu fler.

Idag/ikväll hoppas jag Emmas ljudbok ska dyka upp på Elib, det har nästan gått två veckor nu så den borde bli klar alldeles alldeles snart. Idag har jag även skickat in material till Svensk bokhandels sommarkatalog med en liten annons om ”De inneboende” som beräknas bli klar i juni. Och så väntar jag på ett redigeringsex av en bok som jag hoppas mycket på! En underbar blandning av saga, fantasy, science fiction och annat smått och gott. Jag som faktiskt sällan läser rena sci-fi och fantasyböcker älskar denna. Om allt går enligt planerna ges den ut i april. Men författaren är fortfarande hemlig ett tag till.

Ha en superhelg alla underbara författare och läsare där ute!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s