Nu j-lar ska det skapas cool litteratur!

Så dags för ett lite mer personligt inlägg, av Frida Edman.

Jag hade ett mål eller en vision eller dröm eller vad man nu ska kalla det för, för några år sedan. Jag ville kunna jobba halvtid med mitt
ordinarie jobb och samtidigt kunna skriva på halvtid. Efter några sjukskrivningar för utbrändhet/depression/stress/trötthet
(om man nu kan definiera vad det var, troligen en mix av samtliga) har jag insett att jag inte pallar att jobba heltid med ett
myndighetskontorsjobb, hur roliga arbetskamrater man än har. Hjärnan slutar fungera helt enkelt, och mot det hjälper inte så mycket annat än vila.
I skrivandet hittade jag min vila, att kliva in i min egen magiska värld där jag styr och ställer och inte någon annan, där jag får använda min fantasi och sväva bort i ett underbart dagdrömmeri med mörka, kusliga, sexiga och läckra karaktärer, det är där jag återsamlar min energi.

Jag trodde som sagt att mitt mål var att kunna skriva på halvtid. Men nu har jag hittat något mer. Att driva förlag är en underbar sysselsättning. Jag älskar att få mejl från aspirerande författare, att förälska mig i manus, att samarbeta med positiva och glada människor, skapa omslag, hemsidor och att sedan följa resultatet av antal sålda och utlånade böcker. Och nu har jag äntligen fått möjligheten att syssla med detta på halvtid. Så nu ska här ges ut ännu fler härliga böcker! Nu kör vi så det ryker!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s