Dark romance med mera

Oj, vilket gensvar vi har fått på senaste inlägget. Många coola brudar som har skickat in skräckmanus och andra funderingar. Hoppas bara vi inte har skrämt bort killarna, ni är självklart också välkomna att skicka in manus, både skräck och övriga genrer. Det är några som har frågat om vi har någon deadline men det har vi inte. Får vi in ett riktigt bra manus så hugger vi det!

Undrar om det finns någon därute som är inne något på Dark romance? Om inte, så kolla gärna upp genren inför nästa novelltävling i mars, det blir nämligen temat då. Temat för april blir Hitchcock då jag själv har snöat in på hans filmer.  Lite gamla, ibland smått töntiga skådespelarmässigt, men djävulskt bra storys!

Just för tillfället pågår uppladdningen av Emmas ljudbok ”De andra sagornas bok” på Elib, så om någon vecka dyker den upp på era bibliotek. Passa på att lyssna om ni gillar sagor i ny tappning!

Nu tar jag och bloggen helg. See you out there in the dark!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s